MENU

OMÜ’den Kocabaş ve Erol’a Tebrik Ziyareti
14 December 2022, Wednesday - 08:31
Updated: 14 December 2022, Wednesday - 08:31
Click to listenLISTEN
Share
A+ A-

Ondokuz Mayıs Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Cengiz Batuk ve OMÜ Genel Sekreteri Prof. Dr. İdris Varıcı, 1 Ekim 2022 tarihinde yapılan Bafra Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) ve Bafra Ticaret Borsası seçimlerini kazanan Serdal Sefa Kocabaş ve Tarık Erol’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

İlk ziyaret Bafra Ticaret ve Sanayi Odasına

Prof. Dr. Cengiz Batuk ve Prof. Dr. İdris Varıcı ilk olarak Bafra Ticaret ve Sanayi Odası (TSO)  Başkanı Serdal Sefa Kocabaş’ı ziyaret ederek kendisine ve yönetim Kuruluna hayırlı olsun dileklerini iletti.

Ziyarette Üniversite ve Sanayi işbirliğinin önemine değinen OMÜ Rektör Batuk, “Üniversite olarak sanayi ve odanızla işbirliğinde somut olarak proje ve çalışma yapmaya hazırız. Sayın Rektörümüzün direktifleri ile birlikte ortak çalışmalarda bulunabiliriz.” ifadelerini kullandı.

Bafra Ticaret Borsası’ndan Prof. Dr. İdris Varıcı’ya plaket

TSO ziyaretinin ardından Prof. Dr. Cengiz Batuk ve Prof. Dr. İdris Varıcı Bafra Ticaret Borsası Başkanı Tarık Erol’u ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerinde bulundu.

TSO ziyaretinde işbirliği talep ve dileklerini ileten Rektör Yardımcısı Batuk, “Bafra Ticaret Borsası ile yapılabilecek çalışmalar ve iş birliği için hazırız. Üniversite ile bağlantılı olabilecek her türlü desteği verebiliriz. Sayın Rektörümüzün sanayi odaları ve ticaret borsalarıyla ilgili çalışmalarda Üniversitenin rol alması noktasında talimatları var. Biz bunları yerine getirmek için gerekli çalışmaları yapabiliriz.” diye konuştu.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Akademik Danışmanı olarak borsaya katkı sağlayan Prof. Dr. İdris Varıcı’ya Borsa Başkanı Tarık Erol’dan teşekkür plaketi takdim edildi.

X
Secure Login

This login is SSL protected