MENU

Rektör Ünal, Verimlilik ve Teknoloji Fuarı'nda
02 February 2023, Thursday - 11:07
Updated: 07 February 2023, Tuesday - 14:05
Click to listenLISTEN
Share
A+ A-

Türkiye Verimlilik Vakfı tarafından Ankara Ticaret Odası Congresium’da gerçekleşitirilen Verimlilik ve Teknoloji Fuarı’nın açılışına; Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Rektörü Prof. Dr. Yavuz Ünal, Samsun Teknopark Genel Müdürü Doç. Dr. Mevlüt Gürbüz, Arş. Gör. Merve Arabacı Yiğiter, Arş. Gör. İsmail Çetin ve Üniversite Sanayi İşbirliği Uzmanı Ceyda Ketenci katıldı.

Rektör Prof. Dr. Yavuz Ünal fuarda stant ziyaretleri gerçekleştirdi

OMÜ akademisyenlerinin geliştirdiği ürün ve projelerin yer aldığı OMÜ-TTO ile Samsun Teknopark’ın bulunduğu standı ziyaret eden Rektör Ünal, stantta bulunan yetkililerden bilgi alarak kendilerine başarılar diledi. Daha sonra Rektör Ünal ve beraberindekiler fuarda bulunan diğer stantları da ziyaret ederek yetkililerden ürünlere ilişkin bilgi aldı.

‘Fuar, üretilen ürünler ile patentlerin muhtemel pazar arayışıdır’

OMÜ'nün güçlü bir altyapısı olduğuna dikkat çeken Rektör Ünal, şu ifadeleri kullandı: “Türkiye Verimlilik ve Teknoloji Fuarı, dünyada teknolojinin evrildiği gereksinimleri ve gelecek perspektifini dikkate almak kaydıyla yatırım ve araştırmalarımızı hangi yöne çevireceğimizin ön değerlendirmesini verecek olan bir fuar. Bu ortam, üretilen araçlar ile akademik personelin ortaya koyduğu ve patenti alınmış ürünlere dair muhtemel bir pazar arayışıdır. Bu fuarı farklı boyutlarda değerlendiriyoruz.”

Rektör Prof. Dr. Yavuz Ünal fuarda başta Samsun Teknopark, OMÜ-TTO standından bilgileri aldıktan sonra Savunma Sanayii Başkanlığı, İç İşleri Bakanlığı Bilgi Teknolojileri Genel Müdürlüğü, Makine ve Kimya Endüstrisi, Güzel Enerji’yi ziyaret edip ilgililerden bilgi alarak ikili iş birlikleri hakkında fikir alışverişinde bulundu.  

2 Şubat Perşembe günü ATO Congresium'da başlayan ve 4 gün sürecek olan fuar, başta savunma sanayii olmak üzere tüm sektörlerdeki en son teknolojik ürünleri ziyaretçileri ile buluşturulacak.

OMÜ Rektörü Prof. Dr. Yavuz Ünal Verimlilik ve Teknoloji Fuarında stant açan firmaları ziyaret ederek ilgili görevlilerle fuar hakkında bilgiler alarak başarıların devamını diledi.

X
Secure Login

This login is SSL protected