MENU

Geleceğin Mimarları OMÜ’den Mezun Oldu
01 Temmuz 2022, Cuma - 14:30
Güncelleme: 01 Temmuz 2022, Cuma - 14:31
Dinlemek için tıklayınızDİNLE
Paylaş
A+ A-

Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Mimarlık Fakültesi, 2021-2022 akademik yılında başarılı öğrencilerini törenle uğurladı.

OMÜ Sahnesinde gerçekleşen törene; Mimarlık Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Hakan Sağlam, öğretim elemanları, mezunların aileleri ve davetliler katıldı.

“Deneyim ve birikimleri daha ileri düzeye taşıyacak azmi göstermenizi bekliyoruz”

Mezun öğrencilere seslenen Dekan Prof. Dr. Hakan Sağlam, konuşmasına şunları söyledi: “Bundan sonraki süreçte elde ettiğiniz bilgi ve becerileri, deneyim ve birikimleri daha ileri düzeye taşıyacak azmi göstermenizi bekliyoruz. Çünkü sizler bizlerin ve bu ülkenin geleceğisiniz. Saygıdeğer veliler, çocuklarınızla gurur duyunuz. Onlar mezun olmak için çok çalıştılar, uykusuz ve yorgun kaldıkları çoğu zaman oldu. Ama nihayet sizlerin de desteği ile diplomalarını almaya hak kazandılar. Bu yüzden başta sevgili öğrencilerimiz olmak üzere, siz değerli velilerimizi ve onların eğitmeni olan değerli hocalarımı huzurlarınızda tekrar kutluyor ve çok teşekkür ediyorum. Sevgili öğrencilerimiz, mesleki veya akademik yaşantılarınızda hepinizin yolu açık ve aydınlık olsun. Her zaman mutlu ve esen kalın.” ifadelerini kullandı.

Akademisyenler, mezun öğrencilerin başarı belgelerini verdikten sonra, tören kep atımı ile sona erdi.

X
Secure Login

This login is SSL protected