MENU

Endüstriyel Tasarım Bölümü Öğrencisi Mehdiyeva Avrupa’nın En İyi 11 Tasarımcısı Arasında
22 Eylül 2022, Perşembe - 11:15
Güncelleme: 22 Eylül 2022, Perşembe - 11:15
Dinlemek için tıklayınızDİNLE
Paylaş
A+ A-

Pro Carton Young Designers Award’22 ödülleri, 15 - 16 Eylül tarihlerinde Polonya’nın Krakow şehrinde gerçekleştirilen ECMA (Avrupa Karton Üreticileri Birliği) Kongresi kapsamında yapılan görkemli bir törenle sahiplerini buldu.

Pro Carton Genç Tasarımcılar Yarışması sonunda Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Güzel Sanatlar Fakültesi (GSF) Endüstriyel Tasarım Bölümü öğrencisi Khuraman Mehdiyeva, Dr. Öğr. Üyesi Deniz Ekmekçioğlu danışmanlığında yürütmüş olduğu “FanTime!” isimli projesiyle Avrupa'nın 24 ülkesindeki 100'ün üzerinde üniversiteden 830 öğrenci arasında finale kalarak Avrupa'nın en iyi 11 tasarımcısından biri oldu.

Aldığı ödülle OMÜ’yü başarıyla temsil eden Khuraman Mehdiyeva, başarı ödülünü Polonya'nın Krakow şehrinde düzenlenen törende aldı.

Amaç; karton malzeme kullanımını özendirmek

Pro Carton Genç Tasarımcılar Yarışması, endüstriyel ürün ambalajlarının gerek üretiminde gerekse de kullanımında ortaya çıkan karbon ayak izine güçlü bir vurgu yapmak ve 25 defadan fazla geri dönüştürülebilme özelliğiyle benzersiz bir sürdürülebilirlik örneği gösteren karton malzeme kullanımını özendirmek için her yıl Avrupa çapında düzenleniyor.

X
Secure Login

This login is SSL protected