MENU

TEKNOFEST KARADENİZ'de OMÜ standına yoğun ilgi
30 Ağustos 2022, Salı - 15:05
Güncelleme: 30 Ağustos 2022, Salı - 18:44
Dinlemek için tıklayınızDİNLE
Paylaş
A+ A-

Dünyanın en büyük Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali TEKNOFEST, beşinci yılında Samsun'da kapılarını ziyaretçilerine açtı. Bu yıl kuzeyden esen TEKNOFEST rüzgârı, ilk gününde binlerce kişiye güzel anlar yaşattı. 

Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) de paydaşı olduğu bu TEKNOFEST KARADENİZ’de yoğun ilgi gördü. Teknoloji meraklılarının yoğun ilgisinin yanı sıra, özel ve kamu kurumlarının temsilcileri tarafından da ziyaret edilen OMÜ ve Samsun Teknopark standında Rektör Prof. Dr. Yavuz Ünal ziyaretçileri kabul etti. Rektör Ünal’a Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Cengiz Batuk, Prof. Dr. Selim Eren, Prof. Dr. Sevim Alışır, Prof. Dr. Mahmut Başoğlu, Genel Sekreter Doç. Dr İdris Verici, Rektör Danışmanları Doç. Dr. Recep Yılmaz, Öğr. Gör. Halil İbrahim Zengin ve Teknopark Genel Müdürü Ekrem Altan eşlik etti.

Ziyaretin ilk gününde TRT Haber ekibi Rektör Ünal’la röportaj yaparak, Ünal’ın TEKNOFEST KARADENİZ ile ilgili değerlendirmelerini aldı.

Ayrıca Ordu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ali Akdoğan, Ordu Üniversitesi eski Rektörü Prof. Dr. Tarık Yarılgaç, Sinop Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nihat Dalgın, Abant İzzet Baysal Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Alişarlı, Samsun Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Selahattin Kaynak, Samsun Üniversitesi Genel Sekreteri Doç. Dr. Salih Kesgin, Eskişehir Teknik Üniversitesi Malzeme Bilimi ve Mühendisliği Bölüm Başkanı ve Nanotech CEO'su Prof. Dr. Aydın Doğan ve Savunma Sanayi Başkanlığı’ndan Yüksel Ünal OMÜ standını ziyaret ederek Rektör Ünal’la  bir araya geldi.

 

 

X
Secure Login

This login is SSL protected