MENU

Rektör Ünal ve Üniversite Heyeti TEKNOFEST Stantlarını Ziyaret Etti
05 Eylül 2022, Pazartesi - 00:18
Güncelleme: 05 Eylül 2022, Pazartesi - 11:39
Dinlemek için tıklayınızDİNLE
Paylaş
A+ A-

Dünyanın en büyük havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali TEKNOFEST KARADENİZ’in son gününde de katılım yoğun oldu.

TEKNOFEST’in son gününde stant ziyaretlerinde bulunan OMÜ Rektörü Prof. Dr. Yavuz Ünal, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Cengiz Batuk, Prof. Dr. Selim Eren, Prof. Dr. Sevim Alışır, Genel Sekreter Doç. Dr. İdris Varıcı ve Rektör Danışmanı Doç. Dr. Gökhan Demir'in ilk durağı Akkuyu Nükleer Anonim Şirketi standı oldu. Şirketin Genel Müdür Basın Danışmanı Vasiliy Korelskiy ile bir araya gelen Rektör Ünal ve Üniversite Heyeti ardından Sampa Otomotiv standına misafir oldu. Sampa Otomotiv Yönetim Kurulu Üyesi Bülent Üstündağ’ın konuğu olan Rektör Ünal ve Üniversite heyeti TEKNOFEST KARADENİZ’i değerlendi.

Makine ve Kimya Endüstrisi standında da incelemelerde bulunan Rektör Ünal ve Üniversite heyetinin bir sonraki durağı Emniyet Genel Müdürlüğü standı oldu. OMÜ Rektörü Ünal ve Rektör Yardımcıları Batuk, Eren ve Alışır’ı misafir eden İl Emniyet Müdürü Dr. Ömer Urhal misafirleriyle yakından ilgilendi. Stant ziyaretleri ROKETSAN ile devam etti.

Sonrasında Samsun Valiliği standında Samsun Valisi ile bir araya gelen Rektör Ünal ve Üniversite heyeti Samsun Yurt Savunma standını da ziyaret etti.

X
Secure Login

This login is SSL protected