MENU

YÖK Başkanı Özvar TEKNOFEST KARADENİZ’de OMÜ Standına Konuk Oldu
04 Eylül 2022, Pazar - 15:17
Güncelleme: 05 Eylül 2022, Pazartesi - 11:41
Dinlemek için tıklayınızDİNLE
Paylaş
A+ A-

Teknoloji meraklılarının akınına uğrayan TEKNOFEST KARADENİZ yediden yetmişe herkesi Çarşamba Havalimanında buluşturdu.

TEKNOFEST KARADENİZ’in paydaşlarından biri olan Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) standı ilk gün olduğu gibi, Festivalin beşinci gününde de yoğun ilgi gördü. OMÜ Rektörü Prof. Dr. Yavuz Ünal ve Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Cengiz Batuk, Prof. Dr. Selim Eren, Prof. Dr. Sevim Alışır, Prof. Dr. Mahmut Başoğlu, Genel Sekreter Doç. Dr. İdris Varıcı, Rektör Danışmanları Doç. Dr. Gökhan Demir, Öğr. Gör. Halil İbrahim Zengin ve Samsun Teknopark Genel Müdürü Ekrem Altan TEKNOFEST’in her gününde olduğu gibi OMÜ standında ziyaretçilerini ağırlamak üzere hazır bulundu.

Birçok önemli misafirin ağırlandığı OMÜ standında, Festivalin beşinci gününde, TEKNOFEST KARADENİZ’e katılmak ve çeşitli temaslarda bulunmak üzere Samsun’a gelen Yüksek Öğretim Kurulu (YÖK) Başkanı Prof. Dr. Erol Özvar konuk edildi. Rektör Ünal ve Üniversite heyeti Başkan Özvar’a OMÜ’de yapılan teknolojik çalışmalarla ilgili bilgi verdi. Tasarla-üret ve kenevir çalışmaları standını inceleyen YÖK Başkanı, akademisyenler ve OMÜ TEKNOFEST KARADENİZ finalistleriyle sohbet etmeyi de ihmal etmedi. Özvar; yarışmacı takımlardan geliştirilen projeler ve alınan ödüller ile ilgili bilgi aldı.

Ziyarette Rektör Ünal, YÖK Başkanı Özvar'a kenevir ipinden yapılan TEKNOFEST tablosu hediye etti.

OMÜ standında eğlenceli vakit geçiren Başkan Özvar ardından TEKNOFEST’e katılan diğer kurum ve kuruluşların stantlarını gezdi.  Başkan Özvar’a Rektör Ünal da eşlik etti.

X
Secure Login

This login is SSL protected