MENU

Rektör Ünal, ETÜ Rektörü Bülent Çakmak’ı Ağırladı
30 Haziran 2022, Perşembe - 00:53
Güncelleme: 30 Haziran 2022, Perşembe - 11:44
Dinlemek için tıklayınızDİNLE
Paylaş
A+ A-

Erzurum Teknik Üniversitesi (ETÜ) Rektörü Prof. Dr. Bülent Çakmak, Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Rektörü Prof. Dr. Yavuz Ünal’a nezaket ziyaretinde bulundu.

Rektörlük makamında gerçekleşen ve Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Selim Eren'in de eşlik ettiği ziyarette OMÜ ve ETÜ arasında ikili ilişkilerin geliştirilmesine yönelik görüş ve öneriler paylaşıldı.

2010 yılında kurulan ETÜ’nün her geçen yıl büyüdüğünü belirten Rektör Çakmak, bölgesel ve ulusal iş birlikleriyle kapasite gelişimini daha üst seviyeye çıkarmayı hedeflediklerine işaret ederek OMÜ ile yürütülecek akademik faaliyet ve projelerin kendilerini daha da güçlendireceğini kaydetti.

OMÜ Rektörü Prof. Dr. Yavuz Ünal da kurumlar arası ilişki ve ortaklıkları, en önemli motivasyon kaynakları arasında gördüklerine dikkat çekerken akademik ilgi ve birliktelikle bu tür ortaklıklara her zaman hazır olduklarını dile getirdi.

Ziyarette Rektör Ünal ayrıca, OMÜ’nün eğitim-öğretimdeki revizyon çalışmaları, uluslararasılaşma süreci, araştırma üniversitesi olma misyonuna ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

Görüşmede yanı sıra Rektör Ünal, 30 Ağustos – 4 Eylül 2022 tarihlerini kapsayan TEKNOFEST’22’nin merkez üssü konumundaki Samsun’da OMÜ olarak yaptıkları hazırlık ve çalışmalar ile öğrenci projeleri hakkında mevkidaşı Çakmak’a bilgiler verdi.

Ziyaret, günün anısına karşılıklı hediye takdimi ile sona erdi.

X
Secure Login

This login is SSL protected