MENU

OMÜ’nün Kuruluş Yıllarında Aktif Rol Oynamış ADEKA Holding Rektör Ünal’ı Ağırladı
24 Haziran 2021, Perşembe - 11:51
Güncelleme: 24 Haziran 2021, Perşembe - 12:55
Dinlemek için tıklayınızDİNLE
Paylaş
A+ A-

Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Rektörü Prof. Dr. Yavuz Ünal, İstanbul’daki ziyaretler dizisinde bu kez ADEKA İlaç Sanayi ve Ticaret A.Ş.’ye nezaket ziyaretinde bulundu.

Çalışma ofisinde gerçekleşen nezaket ziyaretinde Rektör Ünal, sıcak karşılama ve misafirperverlikten dolayı Yönetim Kurulu Başkanı Ali Arpacıoğlu’na teşekkür etti.

Görüşmede OMÜ’nün kuruluş yıllarında aktif rol oynamış ADEKA Holding’in Üniversite için çok değerli olduğunu ifade ettiğini belirten Rektör Ünal, bugüne kadar OMÜ adına yaptıkları fedakârlık ve verdikleri destek adına Holding Başkanı Arpacıoğlu’na şükranlarını sunarken Üniversitedeki gelişmeler hakkında bilgiler verdi.

ADEKA Yönetim Kurulu Başkanı Ali Arpacıoğlu da topluma, ülkeye karşı duyarlılık ve sorumluluk şuuruyla faaliyetlerine devam ettiklerini vurgulayarak istihdama katkı sunmak ve çalışanlarının standartlarını yükseltmek için var güçleriyle çalıştıklarını dile getirdi.

OMÜ’nün her zaman destekçisi olacaklarını kaydeden Arpacıoğlu, ziyaretten duyduğu mutluluğu dile getirerek Rektör Ünal nezdinde OMÜ ailesine teşekkürlerini iletti.

OMÜ’nün kuruluş yıllarında aktif rol oynamış ve OMÜ Vakfının kurucu üyelerinden olan ADEKA İlaç, OMÜ Kurupelit Kampüsü’ndeki ADEKA Eğitim Kurumları ile önemli bir misyon üstleniyor.

Hediye takdimi ve fotoğraf çekimiyle ziyaret tamamlandı.

X
Secure Login

This login is SSL protected