MENU

Rektör Ünal’dan Samsun Madeni Sanatkârlar Odasına Şükran Ziyareti
24 February 2023, Friday - 15:02
Updated: 03 March 2023, Friday - 00:02
Click to listenLISTEN
Share
A+ A-

Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Rektörü Prof. Dr. Yavuz Ünal, merkez üssü Kahramanmaraş olan ve büyük yıkıma neden olan depremlerde OMÜ arama kurtarma ekiplerine afet lojistiğinde ve sahada destek veren Samsun Madeni Sanatkârlar Odası Başkanı Eyüp Aydın’ı ziyaret etti.

Ziyarette Rektör Prof. Dr. Yavuz Ünal’ın yanı sıra, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Selim Eren ve Genel Sekreter Prof. Dr. İdris Varıcı da yer aldı.

Oda, deprem felaketinde OMÜ arama kurtarma ekiplerine saha ve lojistik desteği verdi

Ziyarette, Rektör Ünal, ülkemizde 6 Şubat’ta yaşanan Kahramanmaraş merkezli deprem felaketi kapsamında bölgeye gönderdikleri arama kurtarma ekiplerine verdiği lojistik ve saha desteklerinden dolayı Madeni Sanatkârlar Odası Başkanı Eyüp Aydın’a şükranlarını iletti.

Rektör Ünal, bu süreç içerisindeki her türlü yardımın depremden etkilenen vatandaşlarımız adına oldukça kıymetli olduğunu dile getirdi.

Görüşmede yanı sıra, OMÜ ve Samsun Madeni Sanatkârlar Odasının geliştireceği olası iş birliği modelleri ve projeleri konuşuldu.

Rektör Ünal, “Teorik bilgi, işlendikçe özümseniyor ve çoğalıyor”

Kullanılmayan bilginin işe yaramayacağına ve bilginin hayattan kopuk olamayacağına dikkat çeken Rektör Ünal, saha faaliyetleri sırasındaki pratiklerin öğrencilere eğitim aşamasında aktarılmasının önemine değinerek teorik bilginin işlendikçe özümsendiğine ve çoğaldığına işaret etti.

Oda Başkanı Eyüp Aydın da akademik eğitimde adanmışlık ve tutkunun başarıyı beraberinde getirdiğini belirterek Oda olarak Samsun ve bölgeye hizmette OMÜ ile iş birliğine ve proje üretmeye açık olduklarını dile getirerek nazik ziyareti için Rektör Ünal’a teşekkür etti.   

Ziyaret, Rektör Ünal'ın, Oda Başkanı Aydın'a teşekkür belgesi takdimiyle tamamlandı.

X
Secure Login

This login is SSL protected