MENU

Rektör Ünal, İletişim Başkanlığı Samsun Bölge Müdürü Ayrancı ve Anadolu Ajansı Bölge Müdürü Demir'i Kabul Etti
21 December 2022, Wednesday - 11:53
Updated: 21 December 2022, Wednesday - 11:53
Click to listenLISTEN
Share
A+ A-

Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Rektörü Prof. Dr. Yavuz Ünal, Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı Samsun Bölge Müdürlüğü görevine atanan Ebu Bekir Ayrancı ve Anadolu Ajansı Bölge Müdürlüğüne atanan Halil Demir’i makamında kabul etti.

Rektörlükte gerçekleşen görüşmede; Rektör Ünal'a İletişim Başkanlığı’nın bölgede yürüttüğü çalışmalar hakkında bilgi veren Ayrancı, kurumlar arası iş birliğini önemsediklerini ve ortak projelerde çalışmak istediklerini ifade etti. Anadolu Ajansı Bölge Müdürü Halil Demir de ortak çalışmalar yürütmek istediklerini belirterek Rektör Ünal’a hediye takdim etti.

Rektör Ünal da 20-21 Mart 2023 tarihlerinde Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi koordinasyonunda, OMÜ ev sahipliğinde düzenlenecek olan Orta Karadeniz Kariyer Fuarı (OKAF) ile ilgili konuğuna bilgilendirmelerde bulundu.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Rektör Prof. Dr. Yavuz Ünal, Bölge Müdürü Ebu Bekir Ayrancı ve Anadolu Ajansı Bölge Müdürü Halil Demir’e görevinin hayırlı olmasını temenni ederek başarılar diledi.

Ziyaret hediye takdimi ve hatıra fotoğrafı çekilmesiyle sona erdi.

X
Secure Login

This login is SSL protected