Yemenli Öğrenciler Derneği’nden Rektör Ünal’a Ziyaret
06 Ağustos 2021, Cuma - 13:35
Güncelleme: 06 Ağustos 2021, Cuma - 13:35

Yemenli Öğrenciler Derneği Genel Başkan Yardımcısı Sanhan Mohammad, Samsun Şubesi Başkanı Alao Aldeen Alhammadi ve Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Uluslararası Yemenli Öğrenciler Temsilcisi Eiad Saif, OMÜ Rektörü Prof. Dr. Yavuz Ünal’ı ziyaret etti.

Rektörlük makamında gerçekleşen görüşmede; Yemenli Öğrenciler Derneği Genel Başkan Yardımcısı Mohammad, dernek faaliyetleri hakkında bilgiler vererek, Rektör Ünal’ı OMÜ bünyesindeki yabancı uyruklu öğrenciler adına yaptığı çalışmalar için tebrik etti. Rektör Ünal ise ziyaretleri ve hoş sohbetleri için konuklarına teşekkür ederek her türlü desteğe hazır olduğunu belirtti.

Prof. Dr. Yavuz Ünal ile Dernek üyeleri, iki kurum arasında gerçekleşecek ve yabancı uyruklu öğrencilerin refahını gözeten olası projelerle ilgili fikir alışverişinde bulundu.

Görüşme, hatıra fotoğrafı çekilmesiyle sona erdi.