Türkiye Görme Engelliler Spor Federasyonu’ndan Rektör Ünal’a Ziyaret
14 Ekim 2021, Perşembe - 17:01
Dinlemek için tıklayınızDİNLE

Türkiye Görme Engelliler Spor Federasyonu Başkanı Hasan Sayyıdan, Goalball Milli Takımlardan Sorumlu Başkan Yardımcısı İsmail Hakkı Karaca, Gençlik ve Spor İl Müdürü İsmail Hakkı Kasapoğlu ile beraberindekiler, Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Rektörü Prof. Dr. Yavuz Ünal'ı ziyaret etti.

Rektörlük makamında gerçekleşen görüşmede, nazik ziyaretinden dolayı konuklarına teşekkür eden Rektör Ünal, gençlerin başarılarını daha ileriye taşımak için spor federasyonlarıyla iyi bir iş birliği geliştirmek istediklerini vurguladı. Rektör Ünal, spor federasyonlarının faaliyetlerini, haberlerini ve çalışmalarını yakından takip ettiklerini de sözlerine ekledi.

Rektör Prof. Dr. Yavuz Ünal, ulusal ve uluslararası ölçekteki spor platformlarında gösterilecek başarıların ülkemizi kalkındırmak için çok önemli ve gurur verici olacağını ifade etti.

Ziyaret, hatıra fotoğrafı ve hediye takdimiyle son buldu.

Son Güncelleme: 14 Ekim 2021, Perşembe - 19:40
Secure Login