Rektör Ünal, Tıp Fakültesi Hastanesinde Düzenlenen İftara Katıldı
02 Mayıs 2022, Pazartesi - 14:23
Güncelleme: 04 Mayıs 2022, Çarşamba - 17:10

Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Rektörü Prof. Dr. Yavuz Ünal, Ramazan ayını uğurlarken uzun süredir yapılan çalışmalar sonucu Tıp Fakültesi Hastanesinin kendi imkânlarıyla yemeklerini çıkarmasının ilki olan iftar programına katıldı.

Hastane yemek hizmetlerinin şirketten alınarak hastane personeli tarafından çıkarılmasını kutlamak amacıyla düzenlen iftara; Rektör Ünal’ın yanı sıra Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Selim Eren, Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Cengiz Çokluk, Tıp Fakültesi Dekan Yardımcısı Prof. Dr. Ahmet Tevfik Sünter, Tıp Fakültesi Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Fatih Özkan, akademisyenler, hastane yöneticileri ve personeli katıldı.

İftar sonrası değerlendirmelerde bulunan Rektör Prof. Dr. Yavuz Ünal, Tıp Fakültesi Hastanesinde hastalar ve personel için yemek hizmetlerini daha kaliteli hale getirilmesi için bir süredir çalışmalar yapıldığını belirtti. Bu sürecin içinde kendisinin de dahil olduğunu söyleyen Rektör Ünal “Sürecin başarıyla tamamlamasını sağlayan ve ekibin içinde bulunan başta Başhekim Prof. Dr. Fatih Özkan ve Sağlık Bilimleri Fakültesi Beslenme ve Diyetetik Bölümü öğretim üyesi Doç. Dr. Pınar Sökülmez Kaya, birimle ilgili hastane müdürlerine  ve emeği geçen herkese çalışmalarından dolayı teşekkür ederim.” ifadelerini kullandı.

Planlanan daha kaliteli yemek hizmetiyle; hastaların ve personelin memnuiyet düzeyinin arttırılması hedefleniyor.