Rektör Ünal, T3 Vakfı Müdürü ve TEKNOFEST Genel Sekreteri Ömer Kökçam’ı Misafir Etti
15 Aralık 2021, Çarşamba - 13:26
Güncelleme: 15 Aralık 2021, Çarşamba - 13:26

Dünyanın en kapsamlı havacılık, uzay ve teknoloji festivali Teknofest’e 2022 yılında ev sahipliği yapması planlanan Samsun’da hazırlıklar bütün hızıyla sürüyor.

Bu amaçla bir dizi ziyarette bulunmak amacıyla kente gelen T3 Vakfı Müdürü ve TEKNOFEST Genel Sekreteri Ömer Kökçam,  Ondokuz Mayıs Üniversitesini (OMÜ) ziyaret etti.

Rektörlük makamında gerçekleşen ziyarette konuk Ömer Kökçam, Rektör Prof. Dr. Yavuz Ünal tarafından ağırlandı.

OMÜ Mühendislik Fakültesindeki “TEKNOFEST Karadeniz 2022 Kariyer Buluşması”  konferansının da davetli konuşmacısı olan Kökçam, Rektör Ünal ile görüşmesinde Türkiye’nin “Millî Teknoloji Hamlesi” doğrultusunda TEKNOFEST’in ciddi bir enerji ürettiğine dikkat çekerek, festivalin; gençleri inovasyon, girişimcilik ve teknoloji üretme ve geliştirme noktasında motive edip harekete geçireceğini söyledi.

Rektör Ünal da TEKNOFEST’in heyecanını yaşadıklarını belirterek böylesine büyük bir organizasyonu layıkıyla gerçekleştirmek için yoğun bir tempoya girdiklerini dile getirdi.