Rektör Ünal, Genç MÜSİAD 45. Genel İdare Kurulu Toplantısı’na Katıldı
15 Ocak 2022, Cumartesi - 19:17
Güncelleme: 15 Ocak 2022, Cumartesi - 21:42

Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Rektörü Prof. Dr. Yavuz Ünal, Genç Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneğinin (MÜSİAD) düzenlediği “45. Genel İdare Kurulu Toplantısı Gala Yemeği”ne katılarak bir konuşma yaptı.

Ömer Halis Demir Çok Amaçlı Salon'da düzenlenen programda konuşan Rektör Ünal, davetlerinden dolayı Genç MÜSİAD Samsun Şube Başkanı Ahmet Korkmaz’a ve Yönetim Kurulu üyelerine teşekkür etti. Rektör Ünal, Samsun’u kalkındırıp hak ettiği yere getirmek için Üniversite olarak çok çalıştıklarını ifade ederek Genç MÜSİAD'ın faaliyetlerini yakından takip ettiklerini ve Dernekle ortak çalışmalarda bulunmak istediklerini söyledi.

Birçok protokol üyesinin katıldığı programda, katılımcılara Genç MÜSİAD'ın sektörel faaliyetleri hakkında bilgi verilmesi amaçlandı.