OMÜ Kampüs Camii’nde Aşure İkramı
12 Ağustos 2022, Cuma - 15:54
Güncelleme: 12 Ağustos 2022, Cuma - 15:54

Ondokuz Mayıs Üniversitesi Vakfı (OMÜ Vakfı) Cuma namazı sonrası Kampüs Camii’nde Aşure Günü için etkinlik düzenleyerek akademik ve idari personele aşure ikramında bulundu.

Üniversitenin geleneksel hâle getirdiği aşure dağıtım ikramına; Rektör Prof. Dr. Yavuz Ünal, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Selim Eren, Genel Sekreter Doç. Dr. İdris Varıcı, Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Hamza Çalışıcı, OMÜ Vakfı Genel Müdürü Ahmet Avcı, akademisyenler ile idari personel katıldı.

Etkinlikte Rektör Prof. Dr. Yavuz Ünal, “OMÜ’de Aşure Günü. Aşure gibi renk ve tat oluşturacak kardeşliklere ihtiyacımız var. Birlikte güçlü ve güzeliz. Mübarek olsun.” ifadelerini kullandı. Rektör Ünal, temennileri sonrasında bir süre aşure dağıtımına eşlik etti.

Yoğun katılımın olduğu aşure etkinliği katılımcıları memnun etti.