Kilis 7 Aralık Üniversitesi Rektörü Karacoşkun’dan Rektör Ünal’a Ziyaret
13 Aralık 2021, Pazartesi - 14:55
Güncelleme: 13 Aralık 2021, Pazartesi - 16:57

Samsun’da bir dizi temaslarda bulunmak üzere gelen Kilis 7 Aralık Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Doğan Karacoşkun, Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Rektörü Prof. Dr. Yavuz Ünal’ı ziyaret etti.

Rektörlük makamında gerçekleşen ziyarete; Kilis 7 Aralık Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Halil Aldemir, Genel Sekreter Necdet Bozgeyik ve Dış İlişkiler Sorumlusu Dr. Öğr. Üyesi Bilal Görentaş da eşlik etti.

Görüşmede konuk Üniversite Rektörü Karacoşkun, iki üniversite arasındaki iş birliği alanları ve olanakları ile ortak yürütülebilecek muhtemel projelere ilişkin fikir ve değerlendirmelerini paylaştı.

Ziyaret sonunda Rektör Ünal konuğu Prof. Dr. Mustafa Doğan Karacoşkun’a hediye takdim ederek ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.