İnönü Üniversitesi Karaciğer Nakli Enstitüsü Müdürü Yılmaz’dan Rektör Ünal’a Ziyaret
19 Mayıs 2022, Perşembe - 15:38
Güncelleme: 19 Mayıs 2022, Perşembe - 15:38

Malatya İnönü Üniversitesi Karaciğer Nakli Enstitüsü Müdürü Prof. Dr. Sezai Yılmaz ve ekibi Ondokuz Mayıs Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yavuz Ünal’ı makamında ziyaret etti.

Prof. Dr. Sezai Yılmaz ve ekibi Ondokuz Mayıs Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesinde, OMÜ Tıp Fakültesi doktorlarıyla birlikte Karadeniz Bölgesi’nde ilk defa canlıdan canlıya karaciğer nakil ameliyatı gerçekleştirmek için Samsun’a geldi.

Ameliyat öncesi OMÜ Rektörü Prof. Dr. Yavuz Ünal’ı makamında ziyaret eden Yılmaz ve ekibi, ameliyatın detaylarını, bölge için ve tıp dünyası için önemini anlattı. Rektör Ünal ise Prof. Dr. Sezai Yılmaz ve ekibine ameliyatta başarılar dileyerek, böylesine önemli bir ameliyatın OMÜ’de olmasının ayrı bir önem arz ettiğini ifade etti.

Ziyaret Rektör Ünal’ın Prof. Dr. Sezai Yılmaz’a hediye takdimiyle son buldu.