Genel Sekreter Gençcelep ile Gençlik ve Spor İl Müdürü Kasapoğlu Yeni Yurt İnşaatını Denetledi
01 Mart 2022, Salı - 20:11
Güncelleme: 01 Mart 2022, Salı - 20:13

Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Genel Sekreteri Prof. Dr. Hüseyin Gençcelep, Samsun Gençlik ve Spor İl Müdürü İsmail Hakkı Kasapoğlu ile birlikte Üniversitenin Kurupelit Kampüsü’nde yükselen ve Türkiye’nin toplu hâlde bulunan en büyük öğrenci yurdunun inşaat alanında incelemede bulundu.

Ziyarete ayrıca, Samsun Su ve Kanalizasyon İdaresi (SASKİ) Genel Müdür Yardımcısı Cihan Güller de katıldı.

Samsun için büyük bir yatırım

Kaba inşaatı aralıksız devam eden ve yapımında önemli mesafe katedilen yeni yurttaki çalışmalara dair yüklenici firma yetkilileri ile görüşüp bilgi alan Üniversite Genel Sekreteri Gençcelep ve İl Müdürü Kasapoğlu Samsun’a büyük bir yatırımın yapıldığını vurguladılar.

Genel Sekreter Gençcelep “OMÜ üst yönetimi olarak standartları yükseltmek için var gücümüzle çaba gösteriyoruz”

248 milyon liralık yatırım tutarıyla yeni yurt projesinin, öğrencilerin barınması açısından çok ciddi çözümler sunacağına dikkat çeken Genel Sekreter Hüseyin Gençcelep, OMÜ üst yönetiminin diğer alanlarda olduğu gibi öğrencilere yönelik hizmetlerde de standartları yükseltmek için var gücüyle çaba gösterdiğini dile getirdi.

İl Müdürü Kasapoğlu “Yurdun ivedi olarak tamamlanması uğruna daima sahada olacağız”

Gençlik ve Spor İl Müdürü Kasapoğlu da yeni yurdun öğrencilerin barınma sorununu çok büyük ölçüde gidereceğini belirterek yapım aşamasının ivedilikle sürmesi ve tamamlanması yönünde daima sahada olacaklarını kaydetti.

8 adet yurt bloğu, 2 adet sosyal tesis bloğu, 2 adet çok amaçlı salon, 246 araçlık otopark ve 2 adet de açık spor sahasıyla 4 bin öğrenciyi ağırlayacak 248 milyon TL bütçeli yeni öğrenci yurdunun yüklenici firma tarafından 2023 Ocak ayında teslim edilmesi planlanıyor.