Bölge İdare Mahkemesi Başkanı İshak Sağır’dan İade-i Ziyaret
16 Temmuz 2021, Cuma - 13:29
Güncelleme: 16 Temmuz 2021, Cuma - 21:11

Samsun Bölge İdare Mahkemesi Başkanı İshak Sağır, Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Rektörü Prof. Dr. Yavuz Ünal’a iade-i ziyarette bulundu.

Rektörlük makamında gerçekleşen görüşmede, Başkan İshak Sağır, yaptıkları çalışmalar hakkında bilgiler verirken, gösterilen alaka ve misafirperverlik için Rektör Ünal’a teşekkür etti.

OMÜ’nün, bir bilim yuvası olarak Samsun’a güç kattığını belirten Başkan Sağır, Üniversitenin son dönemdeki hamlelerini yakından takip ettikleri kaydederek bu süreçte OMÜ camiasına muvaffakiyet diledi.

Üniversitenin yürüttüğü faaliyet ve girişimlerinden detaylar aktaran Rektör Prof. Dr. Yavuz Ünal da kurumlar arasındaki iletişimi ve iş birliğini her zaman öncelediklerine işaret ederek nazik ziyaret için konuğu İshak Sağır’a şükranlarını sundu.

Ziyaret, iyi niyet temennileri ile sona erdi.