MENU

Samsun Kuzey Yıldızı Engelliler Gençlik ve Spor Kulübü Oturarak Voleybol Takımı’ndan OMÜ’de Gösteri Maçı
17 Mayıs 2022, Salı - 13:32
Güncelleme: 17 Mayıs 2022, Salı - 23:31
Dinlemek için tıklayınızDİNLE
Paylaş
A+ A-

Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) 36. Geleneksel Spor Şenlikleri kapsamında engelli sporları farkındalığını artırmak amacıyla Samsun Kuzey Yıldızı Engelliler Gençlik ve Spor Kulübü Oturarak Voleybol Takımı, öğrencilerle birlikte gösteri maçı yaptı.

Yaşar Doğu Spor Bilimleri Fakültesi Prof. Dr. M. Yalçın Taşmektepligil Spor Salonu’nda yapılan oturarak voleybol gösteri maçı, Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı ile Engelli Öğrenci Birimi tarafından organize edildi. Engelli bireylerin topluma entegrasyonu adına yapılan gösteri maçının seyircileri arasında Samsun Gençlik ve Spor İl Müdürü İsmail Hakkı Kasapoğlu ile Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanı Güngör Kural da yer aldı. Maça öğrenciler de yoğun ilgi gösterdi.

Etkinlikle ilgili konuşan Samsun Kuzey Yıldızı Engelliler Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Ali Çolak “Böyle bir organizasyona katılarak hem oyuncularımızın üniversite öğrencileri ile etkileşimde bulunmalarına olanak tanımış olduk hem de engelli sporlarının, 36. Spor Şenliği içerisinde yer almasıyla farkındalık yaratmış olduk.” dedi.

X
Secure Login

This login is SSL protected