MENU

Rektör Ünal, Teknofest’te Ödül Alan OMÜ'lü Ekipleri Yalnız Bırakmadı
27 Eylül 2021, Pazartesi - 12:29
Güncelleme: 27 Eylül 2021, Pazartesi - 18:18
Dinlemek için tıklayınızDİNLE
Paylaş
A+ A-

Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Rektörü Prof. Dr. Yavuz Ünal, İstanbul'da Atatürk Havalimanı'nda düzenlenen Teknofest'i ziyaret ederek ödül kazanan OMÜ'lü ekip üyelerini tebrik etti. Rektör Ünal ayrıca, OMÜ stantları ile birlikte diğer stantları da gezerek incelemelerde bulundu.  

Bu yıl dördüncüsü düzenlenen Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali Teknofest’te, Samsun’daki üniversitelerin rektörleri bir araya geldi. Teknofest alanındaki takımların yarışmacılarıyla buluşan OMÜ Rektörü Prof. Dr. Yavuz Ünal ve Samsun Üniversitesi (SAMÜ) Rektörü Prof. Dr. Mahmut Aydın, öğrencilerin gerçekleştirdiği çalışmalar hakkında bilgi aldı. Karşılıklı stantların incelendiği ziyaret, anı fotoğrafı çekiminin ardından sona erdi.

Teknofest seneye Samsun'da

Rektör Ünal, Teknofest 2022’nin Samsun’da düzenlenmesinin açıklanmasının ardından protokol üyeleri ile de buluştu. Rektör Ünal bu kapsamda Teknofest'te Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, Samsun Valisi Doç. Dr. Zülkif Dağlı, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan, TÜBİTAK Başkanı Prof. Dr. Hasan Mandal ve SAMÜ Rektörü Prof. Dr. Mahmut Aydın ile birlikte temaslarda bulundu. 

X
Secure Login

This login is SSL protected