MENU

OMÜ’de Oryantasyon Eğitimleri Başladı
17 Ekim 2022, Pazartesi - 20:54
Güncelleme: 17 Ekim 2022, Pazartesi - 20:59
Dinlemek için tıklayınızDİNLE
Paylaş
A+ A-

Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) bünyesindeki bölüm ve programlara 2022-2023 eğitim-öğretim yılı başında kayıt yaptıran birinci sınıf öğrencilerine yönelik oryantasyon programları başladı.

Atatürk Kongre ve Kültür Merkezi’nde gerçekleşen programa; Rektör Prof. Dr. Yavuz Ünal, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Selim Eren, Prof. Dr. Mahmut Başoğlu, Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Murat Terzi, İlahiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Osman Şahin, Mezunlar Koordinatörü Dr. Öğretim Üyesi Alaattin Altın, akademisyenler ve birçok öğrenci katıldı.

17-21 Ekim 2022 tarihlerinde gerçekleşecek oryantasyon ile yükseköğretim programlarına başlayan öğrencilerin OMÜ ve Samsun hakkında bilgi sahibi olmaları sağlanarak nitelikli ve psiko-sosyal yönden etkili bir eğitim-öğretim dönemi geçirmeleri hedefleniyor.

Oryantasyon programında Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı, Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı, Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanlığı, Psikoloji Uygulama ve Araştırma Merkezi, Sürekli Eğitim Merkezi, Uzaktan Eğitim Merkezi, Kariyer Merkezi, Mezunlar Koordinatörlüğü ve Teknoloji Transfer Ofisi; öğrencilerimize sağladıkları imkânlar hakkında tanıtıcı bilgi içeren sunumlar gerçekleştirdi.

Oryantasyon programında ayrıca Samsun Büyükşehir Belediyesi, İl Sağlık Müdürlüğü, Samsun Emniyet Müdürlüğü, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü, İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü, Genç Yeşilay ve Genç Kızılay tarafından OMÜ AKM fuaye alanında stant açılarak öğrencilere bilgilendirme yapılıyor.

Program, Rektör Prof. Dr. Yavuz Ünal ve Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Selim Eren’in açılış konuşmalarıyla başladı. Açılış konuşmalarının ardından birim tanıtım sunumlarıyla devam etti. Fuaye alanında tanıtım için bulunan kurum stantları Rektör Ünal ve Rektör Yardımcısı Eren tarafından ziyaret edildi.

 

X
Secure Login

This login is SSL protected