OMÜ'de Iraklı Öğrenci Buluşması Düzenlendi
21 Kasım 2022, Pazartesi - 13:20
Güncelleme: 21 Kasım 2022, Pazartesi - 13:20

Ondokuz Mayıs Üniversitesinde (OMÜ) Uluslararası Öğrenciler Topluluğu ve Samsun Iraklı Öğrenci Derneği tarafından ‘Iraklı Öğrenci Buluşması’ düzenlendi.

Atatürk Kültür Merkezi'nde öğrenciler tarafından yoğun ilgi gören etkinlik Kur'an-ı Kerim tilavetiyle başladı. Etkinliğe; Uluslararası İlişkiler Birim Başkanı Prof. Dr. Mustafa Said Kurşunoğlu, Iraklı öğrencileri temsilen Mustafa Ziyad ve çok sayıda uluslararası öğrenciler katıldı.

Irak'ın kültür ve sanatını tanıtmak amacıyla tiyatro sahnelenen etkinlikte, ayrıca sanatçılar tarafından şiir okundu ve şarkı söylendi. Ayrıca büyük beğeni toplayan Irak’ı tanıtan video gösterimi yapıldı.

Etkinlik, mezun olan Iraklı öğrencilerin başarı belgelerini almasıyla sona erdi.