OMÜ Öğrencilerinden Millî Dayanışma Kampanyası’na SMS Desteği
01 Nisan 2020, Çarşamba - 17:30
Güncelleme: 19 Haziran 2020, Cuma - 11:14

Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Senato üyelerinin bir maaş desteğine Senato üyesi olan öğrenciler de kısa mesajlarıyla (SMS) katıldı. OMÜ Öğrenci Konseyi, korona virüsü salgını nedeniyle faaliyetine ara verilen iş kollarında çalışanlara ve diğer ihtiyaç sahibi kimselere gelir yaratılmasına yönelik destek amacıyla Cumhurbaşkanlığınca başlatılan Millî Dayanışma Kampanyası'na ilk 24 saatte 582 kısa mesaj göndererek destekte bulundu.

OMÜ Öğrenci Konseyi temsilcilerinin çağrısına kulak veren öğrenciler, "Biz Bize Yeteriz Türkiyem" sloganıyla Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından başlatılan Millî Dayanışma Kampanyası'na 582 kısa mesaj göndererek yaklaşık 6 bin lira bağış yaptı. Öğrenci Konseyinin sosyal medya hesaplarından öğrencilere duyurularak gerçekleştirilen kampanyaya kısa sürede toplam 582 kişi katıldı.