Genç Kızılay Topluluğu; Kampüsü Çiçeklerle Renklendiriyor
03 Ocak 2022, Pazartesi - 15:33
Güncelleme: 03 Ocak 2022, Pazartesi - 10:28

Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Genç Kızılay Topluluğuna mensup gönüllü öğrenciler, düzenledikleri “Kampüsü Güzelleştiriyoruz" adlı etkinlikle Rektörlük civarındaki alanları çiçeklerle donattı.

OMÜ Çevre Düzenleme Biriminin iş birliğinde gerçekleştirilen etkinlikte, çalışanlarla birlikte emek veren Genç Kızılay Topluluğu üyesi öğrenciler, toprağı çiçeklerle süsledi.

Etkinlikle kampüsü rengârenk ve daha güzel hâle getirmeyi hedeflediklerini belirten Genç Kızılay Topluluğu üyesi öğrenciler, bu tür faaliyetlere herkesin destek vermesinin en büyük temennileri olduğunu, doğa sevgisi ve çevre duyarlılığı konusunda örnek çalışmaların içinde yer almak istediklerini dile getirdiler.

Bulundukları mekâna renk katıp enerji veren çiçekleri toprakla buluşturmanın keyfini ve mutluluğunu yaşayan gönüllü öğrenciler, bu faaliyetleri düzenli aralıklarla tekrarlayacaklarının sözünü verdiler.