MENU

Fotoğrafçılık Topluluğu Tanışma Kahvaltısı Düzenledi
08 Kasım 2021, Pazartesi - 08:42
Güncelleme: 08 Kasım 2021, Pazartesi - 08:43
Dinlemek için tıklayınızDİNLE
Paylaş
A+ A-

Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Fotoğrafçılık Topluluğu, Çarşamba’da bulunan Göl Restorant’da tanışma kahvaltısı düzenledi.

Pars Proje Danışmanlık Hizmetleri Ofisi sahibi Aykut Aygün sponsorluğunda ve Çarşamba Özakkaya Fırın sahibi Erhan Özakkaya’nın katkılarıyla gerçekleşen; topluluğun geleceği hakkında planlamalar ve düzenlemelerin konuşulduğu tanışma kahvaltısına, başta Fotoğrafçılık Topluluğu Başkanı Şule Nur Yazar olmak üzere 9 kişilik yönetim kurulu üyeleri ile öğrenciler katıldı.

“Alanında uzman fotoğrafçılarla düzenlenecek foto kampını hayata geçirmek istiyoruz”

Kahvaltıyla ilgili değerlendirmelerde bulunan Fotoğrafçılık Topluluğu Başkanı Şule Nur Yazar, ilerleyen zamanlarda düzenlenecek geziler ve projeler hakkında topluluk üyeleriyle fikir alışverişinde bulunduklarını ifade etti. Yazar, “Önümüzdeki süreçte gelenekselleşmesini istediğimiz bazı projelerimiz var. Özellikle pandemi sürecinde Rektör Prof. Dr. Yavuz Ünal’ın da sözünü verdiği alanında uzman fotoğrafçılarla düzenlenecek foto kampını hayata geçirmek istiyoruz. Ayrıca üyelerimizle birlikte yıl içerisinde Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığının destekleriyle çeşitli temalarda düzenlenecek ödüllü fotoğraf yarışmalarının konseptleri hakkında değerlendirmelerde de bulunduk” diye konuştu.

“Üyelerimiz eğitim almak istiyor”

Fotoğrafçılık Topluluğu Başkan Yardımcısı Cafercan Erkök, katılımcılarla yapmış olduğu sohbet sonrası “Üyelerimiz fotoğraf ve fotoğrafçılık üstüne eğitim almak istiyor. Gerekli imkanlar sağlanırsa projelerimiz arasında çeşitli eğitim söyleşileri ve gezileri düzenlemek de var. Üyelerimizin yaptığımız etkinlerden en iyi verimi alabilmesi için ne gerekiyorsa yapmaya hazırız” dedi.

Topluluğun aktif üyesi olan ve sponsorluk konusunda arabuluculuk sağlayan Radyo Televizyon ve Sinema Bölümü Öğrencisi Buğrahan Mayuk ise böyle bir organizasyona katıldığı ve fotoğraf çekmeyi seven kişilerle bir araya geldiği için mutlu olduğunu belirterek, gelecekteki etkinlikler konusunda heyecanlı olduğunu ifade etti.

Gerçekleşen kahvaltı sonrası katılımcılar hatıra fotoğrafı çekildi.

X
Secure Login

This login is SSL protected