MENU

Felsefe Bölümü Mezunlarıyla Buluşuyor
16 Aralık 2021, Perşembe - 12:34
Güncelleme: 19 Aralık 2021, Pazar - 21:13
Dinlemek için tıklayınızDİNLE
Paylaş
A+ A-

Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Fen Edebiyat Fakültesi Felsefe Bölümünün düzenlediği “Felsefe Bölümü Mezunlarıyla Buluşuyor” etkinliği, internet platformu üzerinden çevrim içi (on-line) gerçekleşti.

Felsefe Bölümü öğrencilerini, başarılı mezun öğrencilerle buluşturan etkinliğe; Felsefe Bölüm Başkanı Prof. Dr. Lokman Çilingir ile akademisyenler ve çok sayıda öğrenci katıldı.

Felsefe Bölüm Başkanı Prof. Dr. Lokman Çilingir ve Felsefe Bölümü öğretim üyesi Prof. Dr. Hasan Aydın’ın açılış konuşmalarının ardından OMÜ Felsefe Bölümü Lisans mezunu ve OMÜ Sosyal Bilimler Enstitüsünde doktora eğitimine devam eden Ayten Ünal söz aldı.

Sinop Bilim ve Sanat Merkezinde çocuklara felsefe eğitimi veren Ayten Ünal, yaptığı sunumla işe giriş sürecine dair deneyimlerini aktararak mesleğin inceliklerini katılımcılarla paylaştı. Sunumun sonunda Ünal, Felsefe Bölümü öğrencilerden gelen sorulara yanıt verdi.

Etkinliğin ikinci bölümünde ise öğrenciler Felsefe Bölümü akademisyenlerine, kariyer deneyimleri hakkında soru sorarak bu konudaki tavsiyelerini istedi. Öğrenciler özellikle lisansüstü eğitime dair merak ettikleri noktaları danıştıkları akademisyenlerle keyifli bir sohbet gerçekleştirdi.

X
Secure Login

This login is SSL protected