OMÜ Vakfı Koleji Erken Kayıt Dönemi Başladı
14 Şubat 2022, Pazartesi - 14:36
Güncelleme: 14 Şubat 2022, Pazartesi - 14:47

Anasınıfı, ilkokul ve ortaokul seviyelerinde hizmet veren OMÜ Vakfı Kolejinde erken kayıt dönemi başladı.

Kurupelit Kampüsü içerisinde yer alan OMÜ Vakfı Kolejinde, güçlü akademik kadronun yanı sıra doğa ile iç içe eğitim imkânı sunulmaktadır. Samsun’un en güvenilen eğitim kurumlarından olan OMÜ Vakfı Koleji; akademik başarının yanında sosyal-sportif faaliyetler, sanatsal (kulüp çalışmaları) ve kültürel çalışmalar, mini sinema, mini golf, satranç, yüzme, ikinci yabancı dil (Almanca), buz pateni, tırmanma, basketbol ve halk oyunları çalışmaları, sahne sanatları ve drama eğitimi, yaşam becerileri, akıl oyunları, STEAM ve robotik kodlama eğitimleri sayesinde öğrencilere çok yönlü eğitim ve gelişim imkânı sunmaktadır.

Üniversitenin akademik personelinden oluşan danışmanlık kurulunun desteğiyle eğitim faaliyetlerine devam eden OMÜ Vakfı Koleji, aynı zamanda Üniversitenin imkânlarından da faydalanmaktadır.

28 Şubat’a kadar geçerli olacak erken kayıt dönemi fırsatlarından yararlanmak için siz değerli velilerimizi okulumuza bekliyoruz.

Ek Dosya(lar):