Rektör Ünal, Gaziantep’te Temaslarda Bulundu
12 Kasım 2021, Cuma - 09:47
Güncelleme: 12 Kasım 2021, Cuma - 09:47

Gaziantep’te düzenlenen ve başarıyla tamamlanan TEKNOFEST çalışmalarını yerinde incelemek için Samsun Valisi Doç. Dr. Zülkif Dağlı, Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Rektörü Prof. Dr. Yavuz Ünal, Samsun Üniversitesi (SAMÜ) Rektörü Prof. Dr. Mahmut Aydın, şehirde inceleme yapmak için bir dizi ziyaret gerçekleştirdiler.

Bu kapsamda Vali Dağlı başkanlığındaki heyet, TEKNOFEST'e ev sahipliği yapan Gaziantep'in TEKNOFEST sürecinde yürütülen çalışmaları yerinde görmek için Gaziantep Valisi Davut Gül ve Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin’e ziyarette bulundular.

Ziyaretlerde önümüzdeki yıl Samsun'da yapılacak olan TEKNOFEST için fikir istişaresinde bulunuldu.