PUAMER, Pandemi Sürecinde de Öğrencilerin Yanında
12 Nisan 2021, Pazartesi - 13:02
Güncelleme: 13 Aralık 2021, Pazartesi - 15:04

Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Psikoloji Uygulama ve Araştırma Merkezi (PUAMER), Covid-19 sürecinde öğrencilere yönelik ücretsiz psikolojik destek hizmetlerini çevrim içi (on-line) olarak yürütmeye başladı.

PUAMER Müdürü Prof. Dr. Bozkurt Koç, OMÜ öğrencilerine yönelik daha önce yüz yüze gerçekleştirilmekte olan ücretsiz psikolojik destek hizmetlerinin, pandemi sürecinde de on-line olarak yürütüldüğünü belirtti. Koç, açıklamasında öğrencilerin psiko-sosyal sorunları ile pandemi sürecinde baş edebilmelerine yardımcı olabilmek amacıyla PUAMER’de verilmekte olan psikolojik destek hizmetlerinin önemine vurgu yaptı.

Prof. Dr. Koç, PUAMER olarak on-line eğitim, konferans, seminer gibi etkinlikler ve psikolojik destek hizmetleriyle Üniversitede yüz yüze eğitim alamayan öğrencilerin yanında olmaya devam edeceklerini ifade etti.