Cihannüma Dayanışma ve İşbirliği Platformu Derneği Genel Başkanı'ndan Rektör Bilgiç’e Ziyaret
24 Aralık 2019, Salı - 16:19
Güncelleme: 24 Aralık 2019, Salı - 16:26

Cihannüma Dayanışma ve İşbirliği Platformu Derneği Genel Başkanı ve aynı zamanda Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Yüksek İstişare Kurulu Üyesi Mustafa Şen, Rektör Prof. Dr. Sait Bilgiç’i ziyaret etti.

Rektörlük makamındaki ziyarette Başkan Şen, derneğin çalışmaları ve projeleri hakkında Rektör Bilgiç’e bilgiler verdi.

Karşılıklı fikir ve görüş alışverişinin de yapıldığı ziyarete ayrıca; Cihannüma Dayanışma ve İşbirliği Platformu Derneği Samsun Şube Başkanı İlker Efe, TÜGVA Üniversite Koordinatörü Emre Güneş, TÜGVA Atakum İlçe Temsilcisi Hüseyin Hami Kasım ile Samsun Şubesi Başkan Vekili Taha Yasin Zenginbaş ve Mali İşler Koordinatörü Ahmet Sağlam katıldı.

Ziyaretin sonunda, Rektör Prof. Dr. Sait Bilgiç Genel Başkan Mustafa Şen’e Üniversitenin hediyesini takdim etti.