OMÜ, spordaki başarılarına yenilerini eklemeye devam ediyor
26 Aralık 2022, Pazartesi - 16:57
Güncelleme: 26 Aralık 2022, Pazartesi - 16:57

Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ), spordaki başarılarına Ordu’da düzenlenen voleybol turnuvasıyla bir yenisini daha ekledi.

Ordu’da, 12-16 Aralık tarihleri arasında düzenlenen voleybol müsabakalarında Ondokuz Mayıs Üniversitesi Erkek ve Kadın Voleybol takımları adrenalini yüksek maçlara çıktı.

Türkiye’nin önemli spor şehirlerinden birisi olan Samsun’un Ondokuz Mayıs Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi öğrencileri, Öğretim Görevlisi Fulya Cengizhan Ertan antrenörlüğünde voleybol turnuvasında kadınlarda birincilik, erkeklerde ise üçüncülük madalyası kazandı.

‘Namağlup Şampiyon’

Amasya Üniversitesi, Kastamonu Üniversitesi, Düzce Üniversitesi ve Hitit Üniversitesiyle kıran kırana mücadelelerle karşı karşıya gelen OMÜ kadın voleybol takımı, rakiplerine set vermeden namağlup şampiyon oldu.

OMÜ Erkek Voleybol takımı ise zorlu geçen müsabakalarında Hitit Üniversitesi, Kastamonu Üniversitesi, Düzce Üniversitesi ve Giresun Üniversitesi ile karşılaştı. Yaptığı müsabakalar sonucunda ise üçüncülük derecesi elde etti.

Derece elde eden öğrencilerimize ve akademisyenimize teşekkür eder, başarılarının devamını dileriz.