MENU

OMÜ Cumhuriyet Resepsiyonunda
30 Ekim 2022, Pazar - 15:13
Güncelleme: 30 Ekim 2022, Pazar - 15:24
Dinlemek için tıklayınızDİNLE
Paylaş
A+ A-

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla Samsun Valisi Doç. Dr. Zülkif Dağlı tarafından Ömer Halisdemir Salonunda resepsiyon düzenlendi. Resepsiyona Samsun protokolü katılım gösterdi.

Ondokuz Mayıs Üniversitesi Rektörlüğünü temsilen Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Selim Eren ve Genel Sekreter Prof. Dr. İdris Varıcı katılırken Hukuk Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Hasan Tahsin Keçecigil, Kariyer Merkezi ve Yeşilyurt Demir Çelik Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Kemal Yıldızlı, Turizm Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Yetkin Bulut, Rektör Danışmanı ve Samsun Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Gökhan Demir, Havza Meslek Yüksekokulu Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Ercan Tural’da katılım gösterenler arasındaydı.

Resepsiyonda Ondokuz Mayıs Üniversitesi’nden isimlerle Samsun Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Selahattin Kaynak ve Samsun Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Hüseyin Demir arasında sohbet gerçekleşti.

Müzik etkinliği ile devam eden resepsiyon, Samsun Valisi Doç. Dr. Zülkif Dağlı ve Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, katılımcıların Cumhuriyet Bayramını kutlayıp ve katılımları için teşekkür ettikten sonra son buldu.

X
Secure Login

This login is SSL protected