Stratejik Araştırmalar ve Verimlilik Genel Müdürü Ar’dan Rektör Ünal’a Nezaket Ziyareti
03 Ağustos 2022, Çarşamba - 11:35
Güncelleme: 03 Ağustos 2022, Çarşamba - 11:35

T.C Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Stratejik Araştırmalar ve Verimlilik Genel Müdürü Prof. Dr. İlker Murat Ar, Ondokuz Mayıs Üniversitesi Rektörü (OMÜ) Prof. Dr. Yavuz Ünal’a nezaket ziyaretinde bulundu.

Rektörlük makamında gerçekleşen ziyarete, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Selim Eren ve OMÜ Genel Sekreteri Doç. Dr. İdris Varıcı eşlik etti.

Yapılan görüşmede T.C Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı ile OMÜ arasında bilim, sanayi, teknoloji, araştırma, geliştirme ve yenilik amacıyla yapılacak çalışmalarla ilgili olarak fikir alışverişinde bulunuldu.

Görüşmede Rektör Ünal, 30 Ağustos – 4 Eylül 2022 tarihlerini kapsayan TEKNOFEST’22’nin merkez üssü konumundaki Samsun’da OMÜ olarak yaptıkları hazırlık ve çalışmalar ile öğrenci projelerini Genel Müdür Prof. Dr. İlker Murat Ar’a anlattı.