Arnavutluk Tiran Polytechnic Üniversitesi’nden Rektör Ünal’a Ziyaret
30 Haziran 2022, Perşembe - 14:12
Güncelleme: 07 Temmuz 2022, Perşembe - 11:04

Erasmus+ KA107 kapsamında Arnavutluk da bulunan Tiran Polytechnic Üniversitesi Bilgi Teknolojileri Fakültesi Bölüm Başkanı Doç. Dr. Aleksander Biberaj, Doç. Dr. Olimpjon Shurdi, Doç. Dr. Elson Agastra ve Dr. Alban Rakipi Ondokuz Mayıs Üniversitesi’ni ziyaret etti.

Ziyaret kapsamında proje, akademik ve öğrenci hareketliliği gibi konularda gerçekleştirilebilecek iş birlikleri hakkında görüşmek için OMÜ Rektörü Prof. Dr. Yavuz Ünal’ı da ziyaret ederek bir toplantı gerçekleştirildi. Toplantı sonrasında iş birliği için bir protokol hazırlanmasına ve uygun zamanda protokol imza töreninin gerçekleştirilmesinde mutabık kalındı.

Toplantılara Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Sevim Alışır, Mühendislik Fakültesi Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Çetin Kurnaz, OMÜ Mühendislik Fakültesi Elektrik-Elektronik Bölümü Erasmus Koordinatörü Doç. Dr. Serap Karagöl, ilgili akademisyenler ve birim sorumluları katıldı.