OMÜ’lü Sporcu Çetinkaya’nın da Yer Aldığı İşitme Engelli Kadın Voleybol Milli Takımı Olimpiyat Şampiyonu
25 Mayıs 2022, Çarşamba - 13:48
Güncelleme: 25 Mayıs 2022, Çarşamba - 14:37

Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Yaşar Doğu Spor Bilimleri Fakültesi öğrencisi Songül Çetinkaya’nın da yer aldığı Türkiye Kadın Voleybol Takımı, Brezilya'da düzenlenen 24. İşitme Engelliler Yaz Olimpiyatlarında (DEAFLYMPICS) İtalya'yı 3-1 yenerek tarihinde ilk kez şampiyon oldu.

Ay-yıldızlılar böylece oyunlar tarihinde ilk kez olimpiyat şampiyonluğu elde etti. Yaşar Doğu Spor Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Murat Eliöz, milli takımla birlikte altın madalya kazanan Songül Çetinkaya’yı kabul ederek olimpiyat sevincine ortak oldular.

Ondokuz Mayıs Üniversitesi olarak şampiyonada başarı gösteren sporcumuz Songül Çetinkaya’yı ve milli takımımızı tebrik ederiz.