MENU

Rektör Ünal, Kalıcı İzler Komisyon Toplantısı’na Katıldı
28 Nisan 2022, Perşembe - 10:16
Güncelleme: 28 Nisan 2022, Perşembe - 10:16
Dinlemek için tıklayınızDİNLE
Paylaş
A+ A-

30 Ağustos - 4 Eylül tarihleri arasında Samsun’da yapılacak olan TEKNOFEST 2022 kapsamında şehre kazandırılması planlanan Bilim Vezirköprü, Bilim Çarşamba, Bilim Samsun, Canik ve Samsun Keşif Kampüsü inşaat çalışmalarının son durumu Kalıcı İzler Komisyon Toplantısında görüşüldü.

Vali Doç. Dr. Zülkif Dağlı başkanlığında gerçekleştirilen toplantıya; Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Rektörü Prof. Dr. Yavuz Ünal, Samsun Üniversitesi (SAMÜ) Rektörü Prof. Dr. Mahmut Aydın, İlçe Belediye Başkanları, T3 Vakfı Müdürü Ömer Kökçam ve komisyon üyeleri katıldı.

Dünyanın en büyük havacılık, uzay ve teknoloji festivali TEKNOFEST’e, Milli Mücadele’nin ilk adımının atıldığı şehir olarak ev sahipliği yapacak olmanın gururunu yaşadıklarını ifade eden Vali Dağlı, “Tamamı geleceğin odak teknoloji alanlarında gerçekleştirilen yarışmalarda ilkokuldan üniversite ve üzeri seviyeye kadar her eğitim seviyesinden gençler, mezunlar ve profesyonellerin katılacağı bu büyük etkinliğin Samsun’a yakışır bir şekilde her yönüyle kusursuz olarak gerçekleştirilebilmesi için büyük bir gayret ve heyecanla çalışmalarımızı sürdürüyoruz.  İnşallah çalışmalarımız neticesinde en güzel şekilde gerçekleştirilecek olan festivalimiz, ilimiz, ülkemiz, gençlerimiz ve geleceğimiz için güzel ve hayırlı gelişmelere vesile olacaktır.” dedi.

X
Secure Login

This login is SSL protected