ÜniAK Samsun’dan ‘Kampüs için İftar Vakti-Büyük OMÜ İftarı’ Programı
15 Nisan 2022, Cuma - 16:13
Güncelleme: 15 Nisan 2022, Cuma - 17:44

Ondokuz Mayıs Üniversitesi Üniversiteli Akil Gençlik Topluluğu (ÜniAK), Samsun Büyükşehir Belediyesi sponsorluğunda ‘Kampüs İçin İftar Vakti-Büyük OMÜ İftarı’ sloganıyla binlerce öğrenciyi bir araya getirdiği iftar programında birlik ve beraberlik mesajı verdi.

Yaşam Merkezinde düzenlenen iftar programına; Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Fehmi Yazıcı, Prof. Dr. Recep Sancak, Prof. Dr. Selim Eren, Prof. Dr. Cengiz Batuk, Genel Sekreter Prof. Dr. Hüseyin Gençcelep, AK Parti Samsun İl Başkanı Ersan Aksu, ÜniAK Bölge Koordinatörü Muhammet Taştan, AK Parti Samsun İl Gençlik Kolları Başkanı Mücahit Yılmaz, ÜniAK Başkanı Enes Melih Aktürk ve 3 bine yakın öğrenci katıldı.

Programda ÜniAK Bölge Koordinatörü Taştan ve Prof. Dr. Yazıcı selamlama konuşmaları gerçekleştirdi. Yapılan toplu yemek duasıyla oruçların açılmasıyla birlikte çay eşliğinde devam eden program, ÜniAK Başkanı Aktürk’ün desteklerinden ötürü Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir’e yaptığı teşekkür konuşmasıyla sona erdi.