Kök Hücre Uygulama ve Araştırma Merkezi Araştırmalarına TÜBİTAK Desteği
14 Nisan 2022, Perşembe - 15:25
Güncelleme: 08 Şubat 2023, Çarşamba - 14:45

Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Kök Hücre Uygulama ve Araştırma Merkezinin (KÖKMER) desteklediği araştırma projesi, Türkiye Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Kurumu (TÜBİTAK) tarafından 1002 Programı kapsamında desteklenmeye hak kazandı.

KÖKMER tarafından desteklenen ve yürütücülüğünü Öğr. Gör. Dr. Esra Albayrak’ın yaptığı, Öğr. Gör. Dr. Melek Yüce, Prof. Dr. Mehmet Turgut ve Doç. Dr. Ferhat Say’ın araştırmacı olarak yer aldığı “B7 Protein Ailesi Üyesi HHLA-2’nin İnsan AML Blast ve Kök Hücrelerindeki Ekspresyon Seviyesinin Belirlenmesi” başlıklı çalışma destek almaya değer görüldü.

Ondokuz Mayıs Üniversitesi olarak projenin akademisyenlerini gurur verici çalışmalarından dolayı tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.