Eğitim Fakültesi Araştırma Görevlisi Kirazcı’ya TÜBİTAK Desteği
22 Şubat 2022, Salı - 16:38
Güncelleme: 08 Şubat 2023, Çarşamba - 14:45

Ondokuz Mayıs Üniversitesi  (OMÜ) Eğitim Fakültesi Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık Ana Bilim Dalı Arş. Gör. Furkan Kirazcı’nın proje önerisi, Türkiye Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Kurumunca (TÜBİTAK) desteklenmeye değer görüldü.

Arş. Gör. Furkan Kirazcı’nın doktora tezinin ilk aşaması için hazırladığı ve TÜBİTAK 1002- Hızlı Destek Programı kapsamında sunduğu proje önerisi, TÜBİTAK tarafından desteklenecek.

Arş. Gör. Furkan Kirazcı’nın yürütücü olduğu  “İşe Kilitlenme: Bir Karma Desen Araştırması”  başlıklı söz konusu çalışmanın danışmanlığını ise Eğitim Fakültesi öğretim üyesi Prof. Dr. Ayşenur Büyükgöze Kavas yapıyor.

OMÜ Üst Yönetimi de TÜBİTAK tarafından desteklenecek projeden ötürü proje ekibini tebrik ederek başarılarının devamını diledi.