MENU

OMÜ ve SAMÜ Öğrenci Toplulukları İftar Programında Bir Araya Geldi
13 Nisan 2022, Çarşamba - 13:53
Güncelleme: 13 Nisan 2022, Çarşamba - 14:17
Dinlemek için tıklayınızDİNLE
Paylaş
A+ A-

Üniversiteli Akil Gençlik Topluluğu (ÜniAK), 'Kampüs için İftar Vakti-Topluluk Başkanları Buluşması'nda Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) ve Samsun Üniversitesi (SAMÜ) öğrenci topluluklarını iftar sofrasında bir araya getirdi.

Samsun Büyükşehir Belediyesi sponsorluğunda Samsunum 1 Gemisi'nde gerçekleşen iftar programına; OMÜ Rektörü Prof. Dr. Yavuz Ünal, SAMÜ Rektörü Prof. Dr. Mahmut Aydın, AK Parti İl Gençlik Kolları Başkanı Mücahit Yılmaz ve yüz öğrenci topluluğu başkanı ile üyeleri katıldı.

Ramazan ayının bereketinin vurgulandığı, birlik ve beraberlik mesajlarının verildiği etkinlikte topluluk faaliyetlerinin öğrenciye, üniversiteye ve şehre kazandırdıkları, farklı toplulukların ortak paydada buluşarak birlikte faaliyetlerde bulunması, sosyal sorumluluk projeleri üretmesi ile üniversite iş birliği gibi konulara değinildi.

İftar programı ÜniAK Başkanı Enes Melih Aktürk'ün açılış konuşmasının ardından, OMÜ Rektörü Prof. Dr. Yavuz Ünal ve SAMÜ Rektörü Prof. Dr. Mahmut Aydın’ın konuşmalarıyla devam etti. Katılımcıların oruçlarını açmasının akabinde program, öğrencilerin sorularının yanıtlanmasıyla tamamlandı.

X
Secure Login

This login is SSL protected