Rektör Ünal, Yeni Açılan Acil ve Yoğun Bakım Ünitesini Ziyaret Etti
12 Nisan 2022, Salı - 10:04
Güncelleme: 12 Nisan 2022, Salı - 13:45

Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Rektörü Prof. Dr. Yavuz Ünal, Tıp Fakültesi Hastanesinde hastalara daha hızlı ve iyi hizmet vermek için açılan Acil ve Yoğun Bakım Ünitesinde incelemelerde bulundu, görevlilerden bilgi aldı.

Ziyarette Rektör Ünal’a Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Recep Sancak, Prof. Dr. Selim Eren, Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Cengiz Çokluk, Dekan Yardımcıları, Tıp Fakültesi Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Fatih Özkan ve hastane yöneticileri eşlik etti.

Rektör Prof. Dr. Yavuz Ünal yeni açılan ünite ile ilgili yaptığı değerlendirmede; “Hastanelerimizde daha kaliteli hizmet vermek ve hastaların memnuniyeti için sürekli çalışıyoruz. Bu ilke doğrultusunda kurulan, hastalarımızın tedavi kalitesini artıracak bu ünitenin hazırlanmasında emeği geçen herkese, kendim, çalışma arkadaşlarım ve hastalarımız adına teşekkür ederim.” ifadelerini kullandı.