Boks Ünilig Türkiye Şampiyonası'nda OMÜ Başarısı
05 Nisan 2022, Salı - 15:52
Güncelleme: 13 Nisan 2022, Çarşamba - 08:38

Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu organizasyonuyla Balıkesir Üniversitesinin ev sahipliğinde düzenlenen Üniversiteler Boks Ünilig Türkiye Şampiyonası final müsabakaları ile sona erdi.

28 Mart - 1 Nisan tarihleri arasında düzenlenen ve 63 farklı üniversiteden 300’e yakın sporcunun mücadele verdiği şampiyona sonunda, dereceye giren sporculara ve takımlara madalyalarıyla kupaları törenle verildi.

Ondokuz Mayıs Üniversitesinin (OMÜ) 10 sporcuyla katıldığı şampiyonada; 60 kiloda Yiğit Us, 67 kiloda Eren Özdemir, 80 kiloda Hasan Osmanlı, +92 kiloda Berat Acar Türkiye şampiyonu olurken 92 kiloda Tamer Tok Türkiye ikincisi, 51 kiloda Emirhan Karaca ve 86 kiloda Berk Us Türkiye üçüncüsü oldu.

Erkekler takım kategorisinde ise OMÜ birinci olurken Fırat Üniversitesi ikinci, Gazi Üniversitesi ve Fenerbahçe Üniversitesi de üçüncü oldu.

OMÜ olarak sporcularımızı tebrik eder başarılarının devamını dileriz.