OMÜ Kadın ve Erkek Voleybol Takımları Başarılarıyla Gurur Kaynağı Oldu
01 Nisan 2022, Cuma - 11:50
Güncelleme: 01 Nisan 2022, Cuma - 13:16

Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Kadın ve Erkek Voleybol Takımları, Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu tarafından 21-25 Mart 2022 tarihleri arasında Tokat’ta düzenlenen Voleybol müsabakalarında üniversitemizi başarıyla temsil etti.

Öğretim Görevlisi Fulya Cengizhan Ertan’ın antrenörlüğünde müsabakalara katılan OMÜ Kadın Voleybol Takımı, Kırıkkale Üniversitesi,  Ordu Üniversitesi,  Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi,  Sivas Cumhuriyet Üniversitesi,  Tokat Gazi Osman Paşa Üniversitesi ile yapılan müsabakalarda namağlup olarak Süper Lige yükselme müsabakalarına katılmaya hak kazandı.

OMÜ Erkek Voleybol Takımı ise Afyon Kocatepe Üniversitesi,  Eskişehir Osman Gazi Üniversitesi,  Nevşehir Hacı Bektaşi Veli Üniversitesi, Ordu Üniversitesi, Sivas Cumhuriyet Üniversitesi ile yapılan müsabakalarda turnuvayı 3. olarak tamamlayarak 1. Ligde kalmaya hak kazandı.

Ondokuz Mayıs Üniversitesi olarak sporcularımızı tebrik eder başarılarının devamını dileriz.