Rektör Ünal, İMH Onursal Başkanı Güney ve EDEP Başkanı Sevgi’yi Kabul Etti
11 Ocak 2022, Salı - 11:28
Güncelleme: 24 Mart 2022, Perşembe - 11:09

İnsan ve Medeniyet Hareketi (İMH) Onursal Başkanı Mehmet Güney, Eğitim Destek Platformu (EDEP) Başkanı Şuayip Sevgi ve beraberindekiler, Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Rektörü Prof. Dr. Yavuz Ünal’ı ziyaret etti.

Rektörlük makamında yapılan görüşmede; İMH Onursal Başkanı Mehmet Güney, İMH'nin; 50 yıllık geçmişten aldığı tecrübesiyle geleceğin dünyasını inşa etmek için nitelikli çalışmalara imza atmayı hedeflediğini söyledi. Güney, başında olduğu hareketin insanı ve medeniyeti merkeze alan bir perspektifle çalışmalarını sürdürdüğüne dikkat çekerek Rektör Ünal’a, yaptıkları çalışmalar ve projeler hakkında bilgi verdi.

EDEP Başkanı Sevgi ise Platformun mevcut durumu, faaliyetleri ve hizmetlerini anlattı.

Rektör Ünal ise Üniversite ve ilgili kuruluşlar arasında gerçekleştirilmesi planlanan iş birlikleri hakkında fikirlerini paylaşarak nazik ziyaretleri için konuklarına teşekkürlerini sundu.

Ziyaret, hediye takdimi ve hatıra fotoğrafı çekimiyle tamamlandı.