MENU

OKAF’23 için Hazırlıklar Başladı
02 November 2022, Wednesday - 20:17
Updated: 02 November 2022, Wednesday - 20:17
Click to listenLISTEN
Share
A+ A-

Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi koordinasyonunda 20-21 Mart 2023 tarihlerinde Samsun’da düzenlenecek Orta Karadeniz Kariyer Fuarı’nın (OKAF’23) ikinci kez ev sahibi olan Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ), hummalı bir şekilde bu geniş çaplı organizasyona hazırlanmaya başladı.

OMÜ, bu kapsamda üniversiteli gençler ile mezunlara sunulacak kariyer fırsatları için düzenlenecek OKAF’23’ün hazırlık sürecinde yapılması gerekenleri Rektör Prof. Dr. Yavuz Ünal başkanlığında gerçekleştirdiği toplantı ile masaya yatırdı.

Senato Salonunda gerçekleştirilen toplantıya Rektör Ünal’ın yanı sıra; Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Cengiz Batuk, Prof. Dr. Selim Eren, Genel Sekreter Prof. Dr. İdris Varıcı, Rektör Danışmanı Doç. Dr. Recep Yılmaz, çok sayıda akademisyen ve idari personel katılarak OKAF ile ilgili istişarelerde bulunuldu.

‘Bu Fuarda Kariyer Var’ sloganıyla ve 10 üniversitenin paydaşlığında düzenlenecek fuar ile ilgili Kariyer Merkezi Müdürü Prof. Dr. Kemal Yıldızlı da bir sunum gerçekleştirdi. Yıldızlı, gençlerin kamu sektörü ve özel sektörden yüzlerce firmayla iletişim kuracağı bu fuarın sorunsuz geçmesi için yapılacakları bir sunumla katılımcılara aktardı.

Toplantı, karşılıklı fikir ve izlenimlerin aktarılmasıyla sona erdi.

X
Secure Login

This login is SSL protected