MENU

TEKNOFEST’in Üçüncü Gününde Rektör Ünal ve Üniversite Heyeti Stantları Ziyaret Etti
02 September 2022, Friday - 17:36
Updated: 02 September 2022, Friday - 17:36
Click to listenLISTEN
Share
A+ A-

TEKNOFEST KARADENİZ paydaşı olarak gelen misafirlere ev sahipliği yapan Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Rektörü Prof. Dr. Yavuz Ünal, üçüncü gününde de Festival alanında hazır bulundu. Yoğun ziyaretin yaşandığı OMÜ standında misafirlerini ağırlayan Rektör Ünal, diğer katılımcıların stantlarını ziyaret etmeyi de ihmal etmedi.

Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Cengiz Batuk, Prof. Dr. Selim Eren, Prof. Dr. Mahmut Başoğlu ve Rektör Danışmanı Doç. Dr. Gökhan Demir eşliğinde yapılan ziyaretler, TÜBİTAK Başkanı Prof. Dr. Hasan Mandal’a yapılan iade-i ziyaretle başladı. Prof. Dr. Mandal ile yapılan keyifli sohbetin ardından Gebze Teknik Üniversitesi standı ziyaret edildi. Gebze Teknik Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliği Bölümü Öğretim Görevlisi Salih Kükrek tarafından kurulan teknoloji şirketi SANLAB'ı da ziyaret eden Rektör Ünal ve üniversite heyeti SANLAB ekibinin öğrenci eğitim modülü projesini dinlendi.

Samsun Üniversitesi standını ziyaret ederek öğrenci projelerini dinleyen Rektör Ünal ve beraberindekiler ardından Samsun Büyükşehir Belediyesi standında Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir’le bir araya geldi. TEKNOFEST KARADENİZ ile ilgili bilgi alışverişinde bulunan ev sahipleri, yoğun katılımın yaşandığı TEKNOFEST’i değerlendirdi.

Sonrasında SBB TV’ye röportaj veren Rektör Ünal, Samsun’un TEKNOFEST’e büyük bir gayretle hazırlanıp güzel bir iş ortaya çıkardığını kaydetti.

X
Secure Login

This login is SSL protected