MENU

Rektör Ünal, OKA Genel Sekreteri Şahin’i Ziyaret Etti
21 March 2022, Monday - 17:33
Updated: 21 March 2022, Monday - 22:38
Click to listenLISTEN
Share
A+ A-

Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Rektörü Prof. Dr. Yavuz Ünal,  Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Orta Karadeniz Kalkınma Ajansı (OKA) Genel Sekreteri İbrahim Ethem Şahin’i makamında ziyaret etti.

OKA’da gerçekleşen görüşmede; üniversite-şehir-sanayi iş birliğini güçlendirme ve Samsun ile bölgenin kalkınmasına yönelik proje ve çalışmalar hakkında fikir alışverişi yapıldı.

Ziyarete Samsun TEKNOPARK Genel Müdürü Ekrem Altan da eşlik etti.

Genel Sekreter İbrahim Ethem kamu, özel sektör ve sivil toplum kuruluşları arasındaki iş birliğini geliştirmeye katkı sunduklarını belirterek 2022 - 2023 yıllarında kalkınma ajanslarında ana yönelimin genç istihdamı olduğuna dikkat çekti. Şahin bu nedenle Ajansın, bölge açısından önemli bir yere sahip olan OMÜ ile ortak projelerde ve yatırım çalışmalarında yer almasını istediklerini vurguladı.

Konukseverliği ve iyi dilekleri için Genel Sekreter Şahin’e teşekkür eden Prof. Dr. Ünal ise kurulduğu günden itibaren 13 yıllık sürede OKA'nın birçok projede yer aldığına işaret ederek birlikte yapılacak çalışmalarla Samsun’u marka hâline getirmek istediklerini dile getirdi.

Görüşmeden sonra Rektör Ünal, Genel Sekreter Şahin'in rehberliğinde OKA bünyesindeki birimleri inceledi.

Ziyaret, hatıra fotoğrafı çekimiyle sona erdi.

X
Secure Login

This login is SSL protected